Proiectele Noastre

American 1st of June 2012

International Children's Day
In 1 Iunie, ora 14.00 - vezi şi International Children's Day 2011
la American Corner Timişoara - Biblioteca Judeţeană Timiş

Piaţa Libertăţii Nr. 3 Etaj 2

Galerie FOTO

...Avand deja cativa ani buni de cand pun la cale impreuna evenimente dragute, cei de la American Corner Timisoara au initiat si cu acesta ocazie deosebita, o colaborare foarte reusita cu dna Ana-Maria Pandele Andone, actrita la Teatrul National Timisoara, manifestare menita sa sarbatoreasca bucuria de a fi copil.

In perioada magica a sosirii verii si a vacantei, in jurul unei importante sarbatori, prezente pretutindeni in lume – Ziua Internationala a Copilului – ne adunam cu mic cu mare in "Coltul american", deopotriva copii si parinti, pentru a sarbatori impreuna printr-un eveniment cu adevarat special si magic... o zi de neuitat...

In acest an avem in plan sa facem taraboi mare, mare, sa ne jucam nu doar in binecunoscuta sala de la American Corner, ci sa iesim cu totii in curtea Bibliotecii Judetene, unde sa desenam, sa ne jucam, sa ne distram impreuna...

Spatiul ii va astepta pe micuti decorat cu o multime de baloane colorate – in culorile

steagului american - deh – ne vom costuma in personaje vesele si jucause si-i vom intampina pe ritmuri pline de veselie si buna dispozitie.

Vom calatori impreuna cu Scaparici prin lumea povestilor si vom viziona o videoproiectie a unui fragment din filmul sau preferat: "Maria Mirabela"

Foarte important : vom putea parcurge « Sotronul viselor » - un punct extrem de de interesant, in care fiecare numar al sotronului devine un moment artistic deosebit.

... Ne vom pune cu totii dorinte de ziua copiilor, intr-un moment surpriza, denumit "Caruselul dorintelor": Colecta scrisori si lansare baloane/scrisori.

Atelierul de creatie este deja inceput de zile bune : copiii au lucrat cu drag si spor incepand cu data de 15 mai si acum vom expune toate creatiile lor sub titlul « Copilarie fericita » . Dar si la evenimentul nostru, cei mai talentati si dibaci mici artisti plastici, vor avea ocazia sa-si arate dibacia si dexteritatea.

Fireste, nu vor lipsi muzica si dansul, scenetele de teatru tematice, atat in limba romana cat si in limba engleza, jocurile interactive, concursurile si trucurile specifice.

La final participantii copii vor fi rasplatiti cu diplome si cadouri specifice si vor degusta din bunatatile puse la dispozitie de organizatori, intr-un mic coctail.

Vom face cele mai trasnite fotografii, avand cele mai trasnite coafuri si vom fi siguri ca abia asteptam sa vina din nou 1 Iunie la American Corner…

 

Toate datele cuprinse în acest document sunt proprietatea intelectuală a Asociaţiei Culturale "PENTAGON". Folosirea sub orice formă a acestora fără acordul Asociaţiei Culturale "PENTAGON" este o încălcare a drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Va asteptam cu drag!!

 

 

Un proiect:
 


Calendar

08 Iunie 2019
premiera - 8 iunie 2019 ora 20 în Amfiteatrul din Piața Sfântul Gheorghe Spec...
05 Iunie 2019
5.06.2019 ora 18.00 - Biblioteca Județeană "Sorin Titel", secția Arte - lectura: actor...
03 Iunie 2019
Luni, 3 iunie 2019 ora 17.00 Sala 2 a Teatrului Național Timișoara- Sala de lectură -...
16 Mai 2019
Festivalul "Dansurile copilăriei"- 16.05.2019, Casa Tineretului Timișoara - membru al j...
21 Decembrie 2018
…Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a X-a, 21 - 24 Decembrie 2018 &n...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră