Proiectele Noastre

ÎN JURUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2010

la sediul American Corner Timişoara în data de 15 Decembrie 2010
de la ora 16:00

vezi şi ediţia 2009

American Corner în cadrul Bibliotecii Judeţene Timiş
Adresa: Piaţa Libertăţii, nr. 3 et. 2
Telefon: +40 (0)256 430746
Orar: L-V:9-19

Cu o larga experienta in domeniul activitatilor cu si pentru copii, Asociatia Culturala Pentagon organizeaza in colaborare cu American Corner Timisoara, evenimentul tematic "IN JURUL BRADULUI DE CRACIUN".

..... In perioada magica a sarbatorilor de iarna, in ajunul celei mai importante sarbatori crestine - Nasterea Domnului - dorim sa oferim participantilor la eveniment, deopotriva copii si parinti, un eveniment cu adevarat special si magic.

Pentru realizarea acestui minunat plan, spre a oferi micutilor invitati o amintire de neuitat, am initiat numeroase puncte de atractie, acestea fiind si extrem de consistente, pentru a capta interesul micutilor si a satisface cele mai serioase pretentii ale acestora.

Evenimentul principal va avea loc in data de 15 Decembrie 2010 - orele 16:00- 18.30 - la sediul American Corner Timisoara.

Manifestarea isi propune sa dedice tuturor copiilor participanti un spatiu si un timp de poveste, numai al lor.

Impreuna vom crea daruri de Craciun in cadrul atelierelor, vom impodobi bradul de Craciun, vom canta colinde, vom recita, vom face muuulte concursuri si jocuri de toate felurile, momente speciale cu tematica specifica, vom viziona un filmulet despre Craciun in timp ce vom degusta din bunatatile puse la cale de ajutoarele Mosului si, dupa ce vom fi cat se poate de nazdravani, ne vom opri pentru o clipa din zbenguiala, sa-l intampinam pe mos Craciun.

Voia buna, distractia si cadourile nu vor lipsi fireste de la aceasta sarbatoare a copiilor, a bucuriei si a noastra !!!!!!


Din Presa:

Un laborator de meşterit jucării, un program vesel de jocuri, de cântat colinde, de zbenguială şi de povestit, concursuri, filme cu spiriduşi, degustări de dulciuri şi o vizită a lui Moş Crăciun. Toate acestea sunt cuprinse în programul pregătit de Asociaţia Culturală Pentagon şi American Corner, sub genericul „În jurul bradului de Crăciun”, pentru prichindeii din Timişoara.

„Manifestarea îşi propune să dedice tuturor copiilor participanţi un spaţiu şi un timp de poveste numai al lor. Evenimentul principal va avea loc în data de 15 decembrie 2010, între orele 16.00-19.00, la sediul American Corner Timişoara (Piaţa Libertăţii, sediul central al Bibliotecii Judeţene Timiş, etajul 2), dar acesta va avea ca şi laborator de creaţie proprie perioada 1-15 decembrie. Împreună vom crea daruri de Crăciun în cadrul atelierelor, vom împodobi bradul de Crăciun, vom cânta colinde, vom recita, vom derula multe concursuri şi jocuri felurite, momente speciale cu tematică specifică, vom viziona un filmuleţ despre Crăciun în timp ce vom degusta din bunătăţile puse la cale de ajutoarele Moşului şi, după ce vom fi cât se poate de năzdrăvani, ne vom opri pentru o clipă din zbenguială, să-l întâmpinăm pe Moş Crăciun cel darnic şi bun”, a dezvăluit actriţa Ana-Maria Pandele Andone, preşedinta Asociaţiei Pentagon.

S.P.D. link »


Afis KIDS PARTY 10

Un proiect:

 

Parteneri:


Calendar

 • Information
  21 Decembrie 2019

  POVESTE DE CRĂCIUN (XI)

  …Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a XI-a, 21 - 23 Decembrie 2019  vezi şi...
 • Information
  08 Decembrie 2019

  Sania lui Moș Crăciun

  data: duminică 8.12.2019, ora 17locul: Liceul Piarist Gerhardium
 • Information
  02 Decembrie 2019

  Nopți Albe

  Spectacol invitat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și Copii "Copil...
 • Information
  01 Decembrie 2019

  I'm Not My M!stakes

  01.12.2019 ora 17.30 Casa Tineretului (FITT), Timișoara O producție realizată în cadrul workshopului...
 • Information
  30 Noiembrie 2019

  Mergi pe drumul tău!

  Spectacol invitat 30.11.2019 în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră