Proiectele Noastre

DIVA UNIVERSAL - UPC

6 Octombrie 2010 Ora 11
la sediul central al UPC Timisoara

Ana Maria Pandele - Diva Universal

Fireste, intai m-am intrebat: “De ce eu? Eu nu sunt o diva!...”

Si apoi am inceput un mic dialog prietenesc cu “Diva Universal”, pentru ca sa ne cunoastem reciproc. Si ce credeti?!?... asa cum fac de obicei prietenele bune, ea mi-a soptit “de ce eu”:

Pentru ca “Diva Universal” se adreseaza femeilor... acelor femei care, in aceasta lume agitata, crizata si extrem de grabita, devin fara ca acesta sa fi fost scopul vietii lor, un fel de SUPERFEMEI...

Exemplul meu: As putea spune cu toata taria ca sunt un om norocos, deoarece am aceasta meserie minunata, care imi aduce bucurii imense, care ma face sa traiesc si sa retraiesc mereu emotii atunci cand sunt in fata publicului. Ma bucur enorm cand bucuria si emotia imi este rasplatita cu aplauze sau cu aprecieri, sau cu povesti inedite rostite de catre admiratorii mei.

Ei... plina de acesta bucurie, imprumuta intr-ucatva si de la personajele carora trebuie sa le dau viata, dezbrac haina aceasta si, adunandu-mi resursele de energie... nu ma odihnesc... nu!! Nici vorba..., ci construiesc... da, in cadrul unui ONG... atat cat pot eu de bine, fac sa se intample evenimente, marea majoritate a acestora adresandu-se copiilor. E o mare taina sa stii sa cuceresti un copil! Aceasta este un alt gen de satisfactie, iar atunci cand reusesti sa aduci un zambet pe chipul unui copil.. stii ca toata stradania nu a fost in zadar...

Ei bine, dezbrac si acesata haina si imbrac haina “civila”, unde ma asteapta tabla inmultirii si impartirii alaturi de pustiul meu, urmata de discutiile luuuungi despre eroi si supereroi si biciclete, trotinete si skat-uri... si multe intrebari “de ce, de ce nu...” lacare trebuie sa am de fiecare data raspuns...

Si bineinteles, ca fiecare dintre femei, incerc sa le fac pe toate cat mai bine!!!

Pe nesimtite insa, se face seara din nou peste ziua mea perfecta si realmente cred ca merit si eu un timp al meu, de relaxare, in care sa-mi pastrez buna dispozitie si sa-mi repun in ordine sentimentele, emotiile, gandurile de peste zi.

Consider ca o prietena ca “Diva Universal” este in stare, absolut de fiecare data, prin programele prezentate: emisiuni, talk-show-uri, filme, sa ne faca pe fiecare in stare sa ne simtim bine in rolul vietii noastre, acela de superfemei.

Ne reaminteste cu un ton vesel si optimist ca viata trebuie sarbatorita si ca a sta seara la o sueta cu prietena ta “Diva Universal” este egal cu a ne simti bine in pielea noastra si a ne pastra intacta buna dispozitie.

Dupa ce “Diva Universal” mi-a explicat asa de clar “de ce eu...“, intr-o atmosfera as de placuta, am decis sa vin si, cu tot dragul, sa va invit si de dumneavoastra la o intalnire cu “Diva Universal”... asta... daca doriti sa aflati, ca si mine, de ce sunt eu astazi aici, in fata celor prezenti... o diva...

Va multumesc!


 

Din presa:

" De duminica trecuta, canalul de televiziune Hallmark a devenit DIVA Universal, adus in Romania de catre Universal Network International.

Miercuri, la sediul central al UPC, reprezentantii DIVA au provocat presa locala la o intalnire neconventionala, in cadrul careia casieritele UPC, dar si jurnalistele s-au dat pe mana unei echipe de stilisti spre a deveni... dive, iar gazetarii au concurat pentru un aparat de fotografiat.

«Noul canal TV, a explicat Adelina Rusu, sarbatoreste viata, sarbatoreste femeia printr-un mix de seriale, drama si reality-show. Grilei Hallmark, cu Medium ori In mintea Ericai, care vor continua sa fie difuzate, li se adauga seriale noi, precum Ofiteri incepatori si Casnicele din Orange County»

Despre felul in care o seara de relaxare cu DIVA International se pliaza perfect pe programul super-femeii moderne, profesionist veritabil, om activ si, nu in ultimul rand, mama si sotie a vorbit Ana Maria Pandele, actrita a Teatrului National Timisoara, iar ce a urmat a fost o sedinta de transformare in dive pentru doamnele din media."

www.agenda.ro

Alte link-uri:
www.tion.ro

Un proiect:

S.C. GRAFFITI Public Relations S.R.L

Un proiect:

 


Calendar

 • Information
  21 Decembrie 2019

  POVESTE DE CRĂCIUN (XI)

  …Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a XI-a, 21 - 23 Decembrie 2019  vezi şi...
 • Information
  08 Decembrie 2019

  Sania lui Moș Crăciun

  data: duminică 8.12.2019, ora 17locul: Liceul Piarist Gerhardium
 • Information
  02 Decembrie 2019

  Nopți Albe

  Spectacol invitat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și Copii "Copil...
 • Information
  01 Decembrie 2019

  I'm Not My M!stakes

  01.12.2019 ora 17.30 Casa Tineretului (FITT), Timișoara O producție realizată în cadrul workshopului...
 • Information
  30 Noiembrie 2019

  Mergi pe drumul tău!

  Spectacol invitat 30.11.2019 în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră