Proiectele Noastre

Un vis... impresiile spectatorilor

Spectacol de teatru al trupei „Impact” a detinutilor din Penitenciarul Timisoara
Spectacol de Ana-Maria Pandele Andone
Scenariu colectiv

Impresiile Spectatorilor

 • Quaestor PhD. Ioan Bala - Director General la Administratia Nationala a Penitenciarelor din Romania:
  "Sunteti fantastica si aveti talent cu carul! Ma bucur ca ne-am intalnit pentru ca va admir foarte mult intrucat sunteti spontana, creativa si puneti mult suflet in tot ceea ce faceti. Succes in tot ceea ce intreprindeti si va rog sa mizati pe mine in demersul administrativ pentru ca vreau ca sa avem un proiect finantat pentru astfel de preocupari. Stiu ca aveti un ONG viabil si va invit sa colaboram inteligent in viitor. Felicitari si succes alaturi de noi!"

 

 • Ana-Maria draga, desigur, publicul din sala te-a ajutat enorm, a avut reactii grozave… DAR si fara sala... ti-ai luat un Master's (ca sa te citez)
  - excelenta formula: vis de vise de libertate, adecvata la modul "intamplator adevarat"ului
  - perfect coaching: au metabolizat partitura, invatat body language ca pe breakdance...
  - friendly mis-en-scene - densa dar discreta, cu accente si pulsatii la fix
  - empatie perfecta in echipa, aici destul sa zici ca ai vocatie si stii sa lucrezi cu ea.
  Plus nu sunt cuvinte pentru, nici nu putem cuprinde, efectul de follow-up- s-au plantat niste seminte, au prins radacini in the process, va urma metamorfoza.
  last but not least: you made your son so proud of his Mom :)
  keep in touch. (Mihaela Aurora Christi)

 

 • In primul rand acesta piesa de teatru m-a invatat ca nu trebuie sa fi un actor profesionist,pentru a sensibiliza publicul, ci ca trebuie sa fi sincer si sa iti expui sentimentele si viata intr-un mod natural, exact cum au facut-o cei de la trupa Impact. Chiar au avut un "impact" asupra mea, in mod special la final cand s-a vorbit despre visurile unui om. Cum spuneau si ei, cu toti avem vise, idealuri, care niciodata nu vor fi un imposibil daca alegem libertatea,libertatea de a fi noi insine si de actiona spre binele nostru. Poate ca ei nu au ales tocmai libertatea, dar cu aceasta piesa au facut un prim pas spre realizarea viselor lor, si anume sa le impartaseasca si altor oameni. Mi-au demonstrat ca visele nu pot fi ingradite de niste garduri de fier si ca vointa umana poate depasi orice limite pentru a-si atinge scopul in viata,acel vis pentru care lupta. Chiar mi-au dat mult de gandit si sper ca atunci cand imi voi cladi un vis sa imi amintesc cu drag de ei si sa retin ca trebuie sa aleg libertatea pentru am implini orice vis. (Madalina Stancu)

 

 • Spectacolul "Un vis" realizat de trupa de teatru Impact a Penitenciarului Timisoara, reprezinta plasmuirea viselor detinutilor.
  Motto-ul piesei a fost: "Oricine poate visa atat timp cat este liber!"
  Pornind de la aceasta afirmatie ne putem da seama cat de importanta este libertatea pentru individ. Atat timp cat suntem liberi putem face orice, ne putem urma visurile, lasandu-ne puratati oriunde de proprii pasi si atat timp cat soarele straluceste deasupra noastra niciun obstacol nu va fi de netrecut.
  Acesti detinuti si-au dat seama cat de importanta este libertatea, doar atunci cand au pierdut-o. De aceea pentru ei, insasi libertatea este un vis pe care nu-l pot atinge datorita detentiei.
  Scopul acestui spectacol a fost acela de a pretui mai mult toate lucrurile de care noi avem parte, incepand de la o vorba buna, o imbratisare, o prietenie, ajungand pana la libertatea de care noi dispunem zi de zi si de care niciodata nu suntem multumiti.
  In concluzie as dori sa precizez faptul ca acesta piesa de teatru este deosebit de frumoasa, emotionanta si ne indeamna sa nu renuntam niciodata la idealurile si visele noastre ci sa luptam, caci fara lupta nu exista victorie . Deci, spera , viseaza si fii fericit! (Manuela Schauer)

 

 • Ana-Maria,
  Felicitari pentru spectacol.
  Mi-a placut foarte mult. Si interpretarea si ritmul si conceptul multimedia. Foarte frumos si emotionant. Numai bine si mult succes cu toate. Anca Teodorescu (Agentia France-Press)

Parteneri media:

Afis2vis

Link-uri:

24 FUN
Asii Romani
Timisoreni.ro
Blog
Televiziunea Analog
Port.ro

Un proiect:

Cu sprijinul:

  


Calendar

 • Information
  21 Decembrie 2019

  POVESTE DE CRĂCIUN (XI)

  …Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a XI-a, 21 - 23 Decembrie 2019  vezi şi...
 • Information
  08 Decembrie 2019

  Sania lui Moș Crăciun

  data: duminică 8.12.2019, ora 17locul: Liceul Piarist Gerhardium
 • Information
  02 Decembrie 2019

  Nopți Albe

  Spectacol invitat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și Copii "Copil...
 • Information
  01 Decembrie 2019

  I'm Not My M!stakes

  01.12.2019 ora 17.30 Casa Tineretului (FITT), Timișoara O producție realizată în cadrul workshopului...
 • Information
  30 Noiembrie 2019

  Mergi pe drumul tău!

  Spectacol invitat 30.11.2019 în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră