Festivalul de teatru "Copil în Europa"

~ * ~

WORKSHOP: În fața camerei

„Tehnica de casting” – Cum sa faci ca sa iei proba –

Propun un workshop de o ora si jumatate in care:

- voi prezenta pe scurt pas cu pas cum faci sa iei o proba de casting, fie ca esti din Bucuresti sau provincie.
- vom lucra pe plan emotional, mai exact vom invata cum sa-mi schimb emotia din cea blocanta in cea benefica lucrului cu camera.
- voi lucra cu starea de observator, singura stare din care pot lua un feed-back constructiv.
- in masura in care se poate si avem timp, voi lucra cu 1 -2 persoane in fata camerei de filmat.
- sesiune de Q&A. Intrebari si raspunsuri.

~ * ~

Edgar Nistor

EdgarNistor foto

Primii 6 ani din viata i-am petrecut la bunici, in Dorohoi, dupa care m-am mutat la parinti in Roman, unde am invatat la Scoala nr 11, apoi din 1988 pana in 1992 la Liceul „Roman Voda”.
In 1993 am venit la Bucuresti, iar in 1999 am terminat studiile la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Geologie si Geofizica.
Din 2000 in 2003 am lucrat ca inginer geolog la IPTANA SA Bucuresti, dar nu m-am regasit in inginerie, asa ca in 2007 am terminat actoria la UNATC Bucuresti, clasa prof Ion Cojar.

Pana in prezent am jucat in peste 20 de filme si seriale, peste 50 de spoturi publicitare cu difuzare in diverse tari si cateva spectacole de teatru.
In 2009 am lucrat pentru prima data intr-o agentie de casting. Eram curios cum e pe partea cealalta a camerei de filmat, apoi in urmatorii 4 ani am lucrat pe proiecte de film sau publicitare cu diverse agentii din Bucuresti.
Tot in 2009 am participat la Sarajevo Talent Campus, fiind si singurul actor roman acceptat dintre cei 20 selectati din sud-estul Europei. La fel si 2 ani mai tarziu, in 2011, am participat la Berlinale Talents, unde din peste 4000 de aplicatii worldwide au fost selectati 300 de participanti dintre care 20 de actori din diverse tari ale lumii.
In ultimii ani mi-am descoperit o alta pasiune - dezvoltarea personala. Am facut o serie de cursuri si workshopuri legate de inteligenta emotionala, sunt practician NLP, iar din 2017 sunt Life & Business Coach acreditat ANC avand la activ sute de ore de lucru 1 la 1 cu clienti.

In prezent, in afara de actorie, organizez drumetii montane (un hobby mai vechi) si tin un Masterclass experiential intensiv de lucru cu camera – „Tehnica de casting” sau „In fata camerei”.
Dureaza 2 zile si se adreseaza celor care vor sa-si indrageasca emotiile in fata camerei de filmat, celor care vor sa fie autentici si vor sa-si imbunatateasca stilul de lucru cu camera – actori sau antreprenori.

 

 

 

 


 

Un proiect:

pentagonb

 


Calendar

02 Decembrie 2019
Spectacol invitat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și&...
30 Noiembrie 2019
Spectacol invitat 30.11.2019 în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tiner...
29 Noiembrie 2019
Spectacol invitat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și&...
28 Noiembrie 2019
Ediția a XII-a 28 Noiembrie - 3 Decembrie 2019 vezi şi ediţiile anterioare
08 Iunie 2019
premiera - 8 iunie 2019 ora 20 în Amfiteatrul din Piața Sfântul Gheorghe Spec...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră