ESTE UȘOR SĂ SUSȚII EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ

direcţionând 2% din impozitul pe venit

Îți reținem atenția în numele Asociației Culturale "Pantagon" din Timișoara, pentru susținerea proiectelor noastre de educație prin cultură, prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venitul aferent anului .
Doritorii vor completa formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii)
sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) şi il vor depune la administraţia financiară de care aparţin, până la data de 25 mai .

  • ASOCIAȚIA CULTURALĂ "PENTAGON"
  • CIF: 18415809
  • CONT: RO55 BTRL RONC RT02 5664 3401, deschis la Banca Transilvania

Cum se procedează?

  • Daca ești salariat descarcă Declarația 230 , tipărește-o, completează datele tale la paragraful I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI și semneaz-o (este pre-completată cu datele asociației). O poți trimite direct la Administrația Financiară sau ne poți contacta pentru a ne-o transmite direct nouă, iar noi o vom depune în numele tău.
  • Daca realizezi venituri din activități colaterale (PFA) și primești Declarația 200 prin poștă de la Administrația Financiară și trebuie să îți declari venitul, poti să specifici la rubrica specială (capitolul III), faptul că vrei să direcționezi 2% din impozitul pe venit ONG-ului nostru.

În cazul în care dorești ca unul dintre membrii noștri să depună declarația în numele tău, te rugăm să completezi Declarația 230, precum și Împuternicirea și să le predai respectivei persoane până la data de 25 mai a.c.

Dacă tu cunoști și alte persoane care doresc să susțină o cauză ca a noastră, te rog să le trimiți link-ul la pagina noastră sau să ne anunți.

Rezultatele proiectelor noastre de la inițiere până în prezent, le poți regăsi pe site-ul nostru la meniul Toate Proiectele Noastre
ONG-ul nostru este organizatorul și supervizorul Festivalului Național de Teatru "Copil în Europa"

Dacă nu știi exact cum trebuie completate declarațiile, dacă dorești mai multe informații în legătură cu direcționarea fondurilor, sau ai întrebări privind implicarea Asociației Culturale "PENTAGON" în sprijinirea activităților cultural-educative, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.

Mulțumim frumos!

președinte,
Ana-Maria Pandele Andone

 

Calendar

21 Decembrie 2018
…Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a X-a, 21 - 24 Decembrie 2018 &n...
03 Decembrie 2018
3 decembrie 2018, ora 17.00, la Iulius Mall, în parteneriat cu Centrul de Resurse și Asi...
16 Septembrie 2018
Spectacol invitat in cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și&n...
16 Septembrie 2018
UNWILLING Scurtmetraj realizat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Ti...
15 Septembrie 2018
Producție realizată pe durata Festivalului Național de Teatru pentru Tineri ...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit