Alătură-te nouă

Înscrie-te în asociaţia noastră

Suntem o echipa tanara si vream sa imbogatim mediul cultural si educativ al orasului Timisoara si al tarii noastre prin diverse actiuni culturale, informative, educative, sociale cu caracter caritabil, evenimente ce presupun atat activitati in toate domeniile artei cat si promovarea valorilor prin diferite evenimente cu caracter cultural sau recreativ.

Ne-am propus de la bun inceput si ne propunem in continuare sa initiem parteneriate si colaborari specifice cu alte organizatii de acest fel, alte asocoiatii sau persoane fizice si/sau juridice cu scopuri similare sau cu ajutorul carora putem sprijini evolutia anumitor evenimente si deasemenea sa efectuam numeroase schimburi de experienta cu cei in cauza.

Pentru a persevera si parcurge pasi importanti in demararea, organizarea si continuarea proiectelor noastre prin care dorim sa ne impunem in mediul cultural, vrem sa avem alaturi de noi forte proaspete, parteneri cu spirit de initiativa, curiosi si ambitiosi.

Persoanele care doresc sa ni se alature, devenind mebri activi, asociati sau onorifici ai asociatiei noastre, o pot face mai intai completand formularul de înscriere. Acest formular constituie fisa dvs. de inscriere, pe care, in momentul aderarii propriuzise, o vom lista si semna.

Dupa primirea formularului, presedintele asociatiei va va contacta pentru a finaliza procesul de inscriere. 

Pentru aceasta vom avea nevoie de urmatoarele documente:

- copie dupa BI/CI

- copie dupa chitanta de plata a taxei de inscriere (taxa se percepe in momentul inscrierii). Pentru detalii cu privire la taxa, va rugam sa vizitati sectiunea Taxe

Calendar

21 Decembrie 2019
…Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a XI-a, 21 - 23 Decembrie 2019 ...
08 Decembrie 2019
data: duminică 8.12.2019, ora 17locul: Liceul Piarist Gerhardium
02 Decembrie 2019
Spectacol invitat în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineri și&...
01 Decembrie 2019
01.12.2019 ora 17.30 Casa Tineretului (FITT), Timișoara O producție realizată în cadr...
30 Noiembrie 2019
Spectacol invitat 30.11.2019 în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tiner...

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit