Asociația Culturală "Pentagon"

CĂUTĂM COLEGI NOI

pentru TRUPA DE TEATRU “ÎN POM” :-)

 


Scopul nostru

ACPsiglaAsociația Culturală Pentagon, înființată în anul 2006 în Timișoara, are ca scop organizarea de evenimente culturale, educaționale și sociale, după cum urmează: festivaluri, spectacole, expoziții, seminarii, workshop-uri, cursuri de inițiere și perfecționare, happenning-uri, conferințe, stagii de informare sau formare, cercuri de creație, conferințe specifice, acțiuni stradale, concerte, școli de vară, tabere de creație, lansări de carte sau alte publicații.

Suntem o echipă tânără, ne-am propus de la bun început și ne propunem în continuare să inițiem parteneriate și colaborări specifice cu alte organizații de acest fel, alte asociații sau persoane fizice și/sau juridice cu scopuri similare sau cu ajutorul cărora putem sprijini evoluția anumitor evenimente și deasemenea să efectuăm numeroase schimburi de experiență cu cei în cauză.
 
sustinem talenteFoarte important: 
Am susținut și susținem tinere talente prin burse sau prin suportarea cheltuielilor pentru participarea la diverse evenimente sau pentru materiale, instrumente, costumație etc.
 
Am inițiat și colaborat deopotrivă la evenimente caritabile, cu scopul precis de a sprijini anumite categorii sociale care necesită în mod nemijlocit sprijinul nostru - al tuturor.
 
De făcut... am făcut și vom mai tot face!!!
 
propunereCe ne propunem?
Să creem un studio de înregistrare, un studio foto, unul T.V., unul radio și un platou destinat producției, regizării, precum și interpretării cinematografice (începând de la învățarea abc-ului în cinema până la performanță).
 
Deasemenea, vom continua să stimulăm și să dezvoltăm sub egida noastră o pepinieră artistică, aceasta putând avea diverse domenii de manifestare:
 
  • Centrul de inițiere în arte scenice: Arta teatrală, canto, pantomimă, operă și balet, dans, păpuserie, circ, acrobație, cascadorie, artă de stradă- neconvențională etc.
  • Centrul de inițiere în arte plastice: Modelaj, pictură, desen, grafică, colaj, grafitti, metode alternative etc.
  • Centrul de inițiere în arta creației literare: Cercuri de litaretură română și universală (cu multiple ramuri și activități), inființarea revistei asociației...

 

 

Newsletter

E-mailul tău:

Calendar

08 Iunie 2019
premiera - 8 iunie 2019 ora 20 în Amfiteatrul din Piața Sfântul Gheorghe Spec...
05 Iunie 2019
5.06.2019 ora 18.00 - Biblioteca Județeană "Sorin Titel", secția Arte - lectura: actor...
03 Iunie 2019
Luni, 3 iunie 2019 ora 17.00 Sala 2 a Teatrului Național Timișoara- Sala de lectură -...
16 Mai 2019
Festivalul "Dansurile copilăriei"- 16.05.2019, Casa Tineretului Timișoara - membru al j...
21 Decembrie 2018
…Despre cum să fii mai darnic şi mai bun… Ediția a X-a, 21 - 24 Decembrie 2018 &n...

Susţinem:

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră