Toate Proiectele Noastre

UNDEVA ÎN EUROPA

Locatia: Piata Victoriei - Timisoara
Data: 31 decembrie 2006

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

Scurta prezentare a asociatiei Culturale " Pentagon"

Asociatia Culturala "Pentagon" este o organizatie non-profit, infiintata in conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii care are ca scop dezvoltarea artei si culturii. Asociatia are ca principal obiect de activitate organizarea de evenimente culturale, la nivel local, national si international.

Este o organizatie fara scop politic, lucrativ sau patrimonial, contrar ordinii publice sau bunelor moravuri.

Sub egida asociatiei am adunat o intreaga echipa de profesionisti care, laolalta cu o multitudine de colaboratori de incredere meniti sa sustina interesele si proiectele asociatiei, au ca scop ducerea la indeplinire - avand calificativul excelent - a unei palete cat mai largi de proiecte culturale.

De-a lungul timpului asociatia a dus la indeplinire o multime de actiuni si evenimente culturale de interes public sau privat: spectacole, expozitii, happening-uri, stagii de formare, cursuri de perfectionare si o serie de alte activitati. 

Asociatia este specializata in organizarea de evenimente, aceasta incluzand planificarea, elaborarea scenariilor si solutii complete pentru desfasurarea acestora.

In vederea realizarii proiectului "UNDEVA IN EUROPA", Asociatia Culturala "Pentagon" este singurul realizator atat al AMBIENTULUI ARHITECTURAL care sa corespunda viziunii regizorale a coordonatorului artistic al evenimentului, Dl. regizor Stefan Iordanescu, cat si al COSTUMELOR UNICAT confectionate pentru aceasta manifestare artistica.

Exista mai multe posibilitati de a sarbatori un eveniment, de a transmite un mesaj, dar exista un singur mod in care o poti face: la standardele cele mai inalte!

Presedinte,
Ana-Maria Pandele


 Parteneri:

 

Un proiect:

realizat în colaborare cu:


Calendar

09 Noiembrie 2017
În cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Copii și Tineri "Copil în Europa...
09 Noiembrie 2017
Ediția a X-a, aniversară
03 Octombrie 2017
Ediția a X-a, aniversară 3 - 12 octombrie 2017 Această ediție spune "PRIVEȘTE ÎN...
11 Iunie 2017
11 IUNIE 2017 11 iunie 2017, ora 19.00- Sala Studio ”Uți Strugari” a Teatrului Na...
11 Iunie 2017
11 IUNIE 2017 11 iunie 2017, ora 18.00- Sala Studio ”Uți Strugari” a Teatrului Nați...

 

SUSȚINE EDUCAȚIA PRIN CULTURĂ
direcţionând 2% din impozitul pe venit

 

Alătură-te nouă!

Înscrie-te în asociaţia noastră